KAHRAMANMARAŞ / ONİKİŞUBAT - Akçakoyunlu Ortaokulu

5/B Tamer Turan ERGEN,

5/A Selim Eren ERDOĞAN,

7/D Aykız KOCA,

7/D Mustafa GÜNDÜR İl Güreş müsabakalarında okulumuzu temsil etmişlerdir.

7/D sınıfından Aykız KOCA kendi kilosunda kızlarda il birincisi,

5/A Gizem PATLAK kızlarda il birincisi,

7/D Burak TEMİZ erkekler il 3.sü,

7/D Seyfihan KARATAŞ il 3.sü olmuştur.

Nis

Akçakoyunlu Ortaokulu'nda6 Şubat Depremlerinde hayatını kaybeden deprem şehidi Kayla Susaçan adına ailesi ve Kahramanmaraş Cumhuriyet Başsavcılığı Sosyal Proje Biriminin destekleriyle yaptırılan kütüphanenin açılışı geniş bir katılımla gerçekleştirildi.

Açılış, Kur'an-ı Kerim tilaveti ile başladı. Protokol konuşmalarının ardından deprem şehidi Kayla Susaçan'ın ailesine  Milletvekillerimiz Vahit Kirişci tarafından plaket takdim edildi. Kütüphanenin açılış kurdelesi protokol üyeleri tarafından kesilerek açılış gerçekleştirildi. Protokol üyeleri ve davetliler kütüphaneyi gezerek yetkililerden bilgi aldı.

Açılışa Kahramanmaraş Valisi Mükerrem Ünlüer, Milletvekillerimiz Vahit Kirişci, Mehmet Şahin, Ömer Bilal Debgici, Kahramanmaraş Cumhuriyet Başsavcısı Habibullah Keser ve Cumhuriyet Savcıları, Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek, İl Milli Eğitim Müdürü Yusuf Kahraman ile İl ve İlçe protokolü katıldı.

Ekm

2023 2024 Eğitim Öğretim dönemi Ortak sınavlar hakkında bilgilendirme toplantisi yapılmıştır.

Ekm

2023 2024 Egitim Ögretim dönemi deprem tatbikati.

Anasınıfı Öğrencilerimiz Doğa ve Fen Okulu Eğitiminde Keşfederek Öğreniyorlar